Igor Kralj/PIXSELL

Maja Sever nakon naše objave o izrugivanju s uskrsnicama poslala ‘prijeteći’ mail kolegama!

Autor: Dnevno.hr

U novom e-mailu koji je uputila kolegama poslala je svojevrsnu prijetnju i podsjetila da je proslijeđivanje internih HRT-ovih mailova kršenje poslovnih pravila

U nedjelju ujutro, u 7 sati i sedam minuta kolegama iz Unutarnje politike HTV-a obratila se ponovno Maja Sever, urednica Hrvatske uživo. Podsjetimo, jučer smo objavili tekst u kojem je vidljivo kako se ljevičarska perjanica izruguje bonu za Usrks u iznosu od 200,00 kuna.
U novom e-mailu koji je uputila kolegama poslala je svojevrsnu prijetnju i podsjetila da je proslijeđivanje internih HRT-ovih mailova kršenje poslovnih pravila. HRT je napisala malim slovima, što dodatno pojašnjava što misli o svojoj matičnoj kući u kojoj svaki mjesec zarađuje 10 tisuća kuna plaće.

Vidljivo je i da je mail poslan s njezinog Iphonea, kojeg također plaćaju televizijski pretplatnici. Očito plaća i uskrsnica nije jedina prednost rada na državnoj radio-televiziji.

Proslijeđivanje internih hrt mailova za potrebe nekih portala je kršenje poslovnih pravila i lijepo vas molim da to ne radite.
Vjerujem i očekujem da naši nadređeni poduzmu mjere kako bi zaštitili zaposlenike koji su na ovaj način izloženi napadima i uvredama.
Unaprijed hvala,
Maja Sever“, napisala je Sever u mailu kolegama.

Desk

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.