Magla u Lici, Slavoniji te sjevernoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj

Autor: hina

Na autocesti A 1, zbog redovnog održavanja, kroz tunel Sveti Rok vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno, a zabrana je prolaska za izvanredne prijevoze čija širina prelazi 3,40 metra.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, Slavoniji, te sjevernoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, izvijestio je jutros u 7 sati Hrvatski auto-klub.

Magle posebice ima na dionicama autocesta: A 1, između tunela Mala Kapela i Sveti Rok, A 3 Bregana-Lipovac, od Bregane do Velike Kopanice, te duž cijele A 4 Zagreb-Goričan.

Na dionicama pod maglom kolnici su vlažni i skliski.

Jak vjetar puše na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić.

Na autocesti A 1, zbog redovnog održavanja, kroz tunel Sveti Rok vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno, a zabrana je prolaska za izvanredne prijevoze čija širina prelazi 3,40 metra.

Za sav promet zbog radova zatvoreni su:

– D 36 Popovača-Sisak kroz šumu Brezovica. Obilazak: Ivanić Grad-Martinska Ves ili Kutina-Novska-Jasenovac, te čvor Popovača-čvor Ivanja Reka-zagrebačka obilaznica-Velika Gorica-Sisak.




– D 22 Novi Marof-Sudovec. Obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec.

– na Istarskom su ipsilonu zatvoreni: čvor Umag, čvor Buje i zapadni dio čvora Žminj (izlaz u smjeru Rijeka-Žminj i ulaz u smjeru Žminj-Kanfanar).

Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema dužih čekanja.




Zbog štrajka vozača teretnih vozila u BiH, teretna vozila nemogu prometovati preko graničnih prijelaza: Slavonski Brod, Slavonski Šamac i Stara Gradiška.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.