Screenshoot/N1

Lovrinović: Most se ponaša kao da su sad čuli za problem s MOL-om

Autor: M.B.

Lovrinović, nadalje, nije želio komenitrati ministre nove Vlade, rekao je kako im treba pustiti 100 dana. '

Mostov Panenić zatražio je stanku zbog situacije u INA-i. ‘Poslovanje INA-e je unazađeno zadnjih godina’, kazao je tijekom stanke novinarima Panenić upitan da pojasni razlog traženja stanke. Njegov potez komentirao je Ivan Lovrinović.

“Panenić sad traži stanku kao da se prije tjedan dana upoznao s problemom MOL-a, a bio je ministar mjesecima. Trebali su iznijeti prijedlog rješenja odnosa između MOL-a i INA-e, a ne tražiti stanku. Nama trebaju konkretna rješenja. Mađarska svoje nacionalne interese brani, moramo mi braniti svoje. Ne znam zašto taj, jedan od ključnih problema, nisu stavili na stol. To je važnije od RTV pristojbe”

Lovrinović, nadalje, nije želio komenitrati ministre nove Vlade, rekao je kako im treba pustiti 100 dana. ‘Načelno ipak mogu reći da su tu dvije ekonomske škole, i ne znam kako će to zajedno fukncionirati. Bit će materijala za procjenu, prenosi N1. 

Autor: M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.