Patrik Macek/PIXSELL

Lovrinović: ‘Most je zaista faktor destabilizacije, HDZ ima većinu’

Autor: dnevno.hr

Lovrinović je kazao da je očekivao da će vlada trajati do jeseni

Ivan Lovrinović u emisji Hrvatska uživo kometnirao jenovu krzu Vlade i kazao da zastupnici stranke Promijenimo Hrvatsku nisu dio nove većine.

“Nije bilo nikakvog razgovora o preslagivanju, mislim da je ta konstrukcija već dogovorena. HDZ je to sasvim sigurno već riješio, mislim da je ta priča ad acta, bila to veća ili manja većina. Prebrojao sam, on ima većinu, a začudio bi me potez da ide smjenjivati a da nema računicu”, rekao je Lovrinović i istaknuo da je očekivao  da će ova vlada trajati do jeseni.

Lovrinović je dodao da je se pokazalo da je zaista Most destabilizator u cijeloj to situaciji

Poručio je da je njegova stranka jedina opcija . “Mi nismo treći put, mi smo jedina opcija. SDP nije u stanju iznjedriti kandidata za gradonačelnika Zagreba. Most je već pokazao što može, mi smo jedina prava alternativa. Kad govorimo o lokalnim izborima u Zagrebu, ja sam kandidat, mi imamo snažan tim eksperata iz raznih područja, mi jedini možemo promijeniti Zagreb. Želim prvo ozdraviti gradske financije.

“Ne može biti stabilan Zagreb bez stabilne države. Kako budem mijenjao Zagreb, mijenjat ćemo i Hrvatsku. Ovo što vam govorim nisu tinejdžerski zahtjevi, ja sam ozbiljan čovjek. Godinama sam čekao priliku da dam doprinos ovom gradu koji mi je sve dao”,poručio je  Lovrinović.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.