LJUBAVNI TROKUT U HRVATSKOM POLITIČKOM VRHU: Tko je žena koju istovremeno ljube Čačić i Milanović?

Autor: I.Delić

Ljubavni trokut u vrhu hrvatske politike veoma je intrigantan.

Reformist Radimir Čačić znan kao Ratko vruća je roba na hrvatskom političkom tržištu. U koalicijske redove rado bi ga zbili mnogi. Za njegovu naklonost prema za sada dostupnim informacijama bore se u HDZ-u, ali i vladajućoj partiji. Vozač Vlatko, kojega je Letica nekoć prozvao ratnim profiterom lukav kakav jest kalkulira i zbraja sve karte koje mu se nude. Odlučit će se potom vrlo vjerojatno za onaj koalicijski brodić koji će mu dati najviše vjetra u leđa jer njemu je svakako u interesu da vlada, gurajući svoje ljude na dobre pozicije. Ratko je kavu ispio s Milanom Bandićem, nakon čega dobiva nogu iz svojeg HNS-a te mu leđa okreće ministrica iliti “ministarka” Pusić. Razgovore sa šefom Reformista vodi i Tomislav Karamarko. I premijer Zoran Milanović jedan je od onih koji ta vrata do kraja nisu zatvorili. Štoviše, koalicija s Čačićem dobro bi mu došla radi sve većih nesuglasica s Vesnom Pusić, čija će stranka upravo zbog razilaženja s bivšim prijateljem nakon parlamentarnih izbora pasti u zaborav. I, ako je suditi po rejtingu iste teško da će netko za njom pustiti suzu.

Zbog političkih aktivnosti dvojac Milanović i Čačić često se sastaje ovih dana. Doduše, u njegovom slučaju do druženja ne dolazi samo radi politike, već se jedan protiv drugoga onako muški bore za naklonost jedne nadasve bogate dame. Prema pisanju tjedno.hr-a, radi se o Sandri Antunović Kunšt. S njome ovih dana bivši prvi potpredsjednik Vlade veoma intenzivno ljubuje. Premijer Milanović u priču je uskočio prvi, dok se Čačić u istu uključio naknadno. Kći većinskog vlasnika Francka s premijerom Milanovićem išla je u srednju školu, a proteklih tjedana navodno ih se viđalo na druženjima u Jastrebarskom gdje često s pripadnicama ljepšeg spola zalaze brojni SDP-ovi uglednici. Čačić ovu damu ne odvodi u isti lokal, ali i on se navodno upustio u avanturu s njome ulazeći pritom u ljubavni trokut iz kojega će teško izaći.

Čačićev ljubavni život

Istinu za volju u Čačićevom društvu uvijek se mogu vidjeti raznolike i nadasve zanimljive dame. Jedna od takvih koja se uvijek mogla vidjeti u društvu Ratka Čačića jest jedna poznata i samozatajna PR stručnjakinja. Uz nju, prva dama na koju pomislite kada vidite Čačića bez dvojbe jest HNS-ova šefica diplomacije Vesna Pusić. Ovaj dvojac godinama je bio prepoznatljiv kao nerazdvojan par koji je osim političke karijere zajedno gradio veliko prijateljstvo. Odlasci u kini i vikendi na Jadranu nagnali su neka da zaključe kako su njihovi odnosi i više od prijateljskih. Štoviše, pričalo se da je ovaj dvojac u ljubavničkoj vezi. Ne treba to čuditi obzirom a sklad i izrazito dobre odnose kojima su punili medijske stupce. Događaj koji je posebno zaintrigirao dio javnosti jest Unska regata gdje su se borili s podivljalom rijekom.

Milanovićev ljubavni život

Premijer je, kao što je sam u nekoliko navrata isticao, veliki fan grupe E.N.I., a ta pop skupina naklonjena je SDP-u za kojega su pjevali u nekoliko predizbornih kampanja. Prvi put su jasno i nedvosmisleno uz tadašnju oporbu stali uoči izbora 2000. godine, dame iz grupe jasno su rekle da za Partiju nastupaju iz svjetonazorskih pobuda. Otada je njihov veliki fan i Milanović, u to vrijeme djelatnik Ministarstva vanjskih poslova koji je u diplomatsku službu dospio preko bivšeg premijera Sanadera. Druženja uz glazbu, često znaju biti prisna i intimna, a takvim druženjima nije odolio niti Zoran Milanović. Sadašnji premijer s Ivonom, pjevačicom ove grupe, nije se družio samo zbog glazbe, već su kako se pisalo dugo godina ljubavnici, a svaki put kada posjeti Rijeku ili okolicu, crvenokosa Ivona dobije poziv za sastanak, od svojega obožavatelja.

Na treću godišnjicu, dogovora za koaliciju, trenutno vladajuća ekipa okupila se u Kukuriku restoranu, a među njima bio je i Milanović, koji se ubrzo izgubio. Kamo je otišao, njegovi bliski suradnici dobro su znali. Po odlasku iz restorana, premijerov službeni auto bio je parkiran blizu Ivoninoga stana. Premijerova pratnja čekala je u autu, a potom se zbio događaj kojega je prepričavala cijela Rijeka. Naišli su neki mladići i iz nekog njima znanog razloga na premijerov službeni automobil počeli bacati kamenje. Luksuzni državni auto su tako malo oštetili. Premijerovi tjelohranitelji su izašli iz auta i potrčali za mladićima koji su se dali u bijeg, odmah  su  incident  prijavili policiji u Rijeci i policajci su se dali u potragu. Mladiće je tražilo nekoliko ophodnji. Navodno su ih tražili na dvadesetak mjesta dok ih nisu uhvatili. Za to vrijeme pjevačica iz grupe E.N.I je bila sa svojim obožavateljem. Priča se dodatno rasplamsala jedne prigode kada je Milanović po povratku iz BiH Vladinim avionom sletio na Krk, gdje se, tvrde upućeni, susreo s Ivonom. Da priča bude intrigantnija pobrinula se Milanovićeva zabrana da ga se snima jer tamo je bio u privatnom posjetu. Iako je teško ustvrditi kako Milanović i Ivona uistinu imaju odnos veći od prijateljskog, zanimljivo je kako se u ovoj priči mnogo toga poklapa.




Artuković Kunšt gafovi

Artuković Kunšt pomoćnica je ministra pravosuđa Orsata Miljenića koja je slavu stekla svojim brojnim gafovima. Osim što se neprimjereno upustila u komentiranje referenduma o braku, široj javnosti postala je poznata po nepripremljenosti. Dotična u Saboru nije znala reći koje amandmane na Ovršni zakon njezino ministarstvo prihvaća, a kojima se protivi čime je uzrujala predsjednika Sabora Josipa Leku. No, niti to joj nije prva blamaža po kojoj će biti zapamćena. U rujnu 2012. mislila je kako je svoj Mercedes parkirala na parkiralištu svojega doma. Nakon što je shvatila da na parkingu nema njezina automobila, nazvala je policiju i prijavila krađu. Za manje od sat vremena sjetila se kako je vozilo parkirala na drugom mjestu te odmah nazvala policiju. Gospođa Sandra, kao zamjenica ministra, prima bruto plaću od 26 800 kuna za koju nije smatrala potrebnim niti pročitati dnevni red sjednice i pripremiti se za izlaganje.




Autor:I.Delić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.