Tomislav Miletic/PIXSELL

Lijepo vrijeme se nastavlja, temperature idu i do 26 °C

Autor: Dnevno.hr

Najviša dnevna temperatura uglavnom između 18 i 23 na kopnu te od 23 do 26 °C na obali i otocima.

U utorak u većem dijelu zemlje očekuje se sunčano vrijeme, uz malu, u središnjim i istočnim predjelima povremeno i umjerenu naoblaku. Ujutro i tijekom prijepodneva, u unutrašnjosti mjestimice magla i sumaglica, osobito u kotlinama i područjima uz rijeke.

Vjetar će većinom biti slab, a na Jadranu će puhati do umjerena bura, poslijepodne prolazno okrenuti na sjeverozapadnjak i zapadnjak. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 18 i 23 na kopnu te od 23 do 26 °C na obali i otocima.

I sutra sunčano

Pretežno sunčano vrijeme očekuje se i sutra, u Dalmaciji i vedro. Na kopnu se ujutro očekuje mjestimice magla i sumaglica, a danju povremeno i umjerena naoblaka, piše DHMZ. Vjetar većinom slab jugozapadni.

Na Jadranu u prvom dijelu dana slaba do umjerena bura, potom jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka od 4 do 9, na Jadranu od 13 do 18, a najviša dnevna uglavnom između 18 i 23 na kopnu te od 22 do 26 °C na Jadranu.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.