Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

LETICA ‘OPLEO’ PO STANKOVIĆU: ‘Pred smirenošću i vjerom Marijane Petir zakazao mu je zarobljeni um’

Autor: T. P.

"Acin govor, ali i nekontrolirani govor tijela, pa i pjena na usnicama, pokazali su kako mu pred smirenošću i vjerom gospođice Petir naprosto - zakazuje predrasudama raznih vrsta ZAROBLJENI UM", navodi Letica.

Hrvatski sociolog, publicist i političar Slaven Letica nije mogao ne reagirati na emisiju Nedjeljom u dva Aleksandra Stankovića u kojoj je gostovala europarlamentarka i suspendirana članica HSS-a Marijana Petir. Kako smo već pisali, u emisiji je u nekoliko navrata zavladala vrlo burna atmosfera koju su raspirile teme vezane mahom uz aktualnu politiku te napose vjerska stajališta Marijane Petir, Crkve u Hrvatskoj te inicijative “40 dana za život”.

“Način kako je AP danas u Nu2 razgovarao – pitao, ali ne i slušao – hrvatsku eurozastupnicu Marijanu Petir još je jednom potvrdio poznatu tezu Miloša Kundere (Iznevjerene oporuke) o iracionalnoj mržnji militantnih ateista prema vjernicima. Acin govor, ali i nekontrolirani govor tijela, pa i pjena na usnicama, pokazali su kako mu pred smirenošću i vjerom gospođice Petir naprosto – zakazuje predrasudama raznih vrsta ZAROBLJENI UM.

Moje fb prijatelje molim da na mom zidu ne vrijeđaju g. Stankovića, jer ću te komentare izbrisati. Čestitke MP na dostojanstvenom nastupu”, napisao je Slaven Letica na svojem Facebook profilu.

Kako je tekao razgovor Stankovića i Petir te koje su ga teme posebno razjarile pročitajte u našem tekstu:

>>> STANKOVIĆ POBJESNIO NA MOLITELJE, PETIR SMIRENA: ‘Molitelji šire poruku ljubavi, a vi pozivate na linč’

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.