LETICA DETEKTIRA: ‘Sanaderova sutkinja napravila je neoprostivu pogrešku’

Autor: Iva Međugorac

Zdravstveno stanje bivšeg premijera nije trebalo dospjeti u javnost vjeruje Letica.

Suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu za čuvenu aferu Fimi medija nije nastavljeno na zagrebačkom Županijskom sudu, a uzrok tome je teško zdravstveno stanje bivšeg premijera. Kako je rekao vještak koji se bavio njegovom medicinskom dokumentacijom Sanader je u ponedjeljak hospitaliziran radi operacije, a dijagnosticiran mu je karcinom prostate. Nakon operacije Sanader će minimalno dva mjeseca biti radno nesposoban.

Sve to podaci su koji prema mišljenju političkog analitičara Slavena Letice nisu smjeli dospjeti u javnost, jer kako je napisao na svojem Facebook profilu sutkinja spomenutog zagrebačkog suda Irena Kvaternik napravila je neoprostivu pogrešku kod svjedočenja sudskog vještaka, liječnika i urologa doktora Tomislava Dujmenovića o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Vlade RH Ive Sanadera, stoga što njegovo zdravstveno stanje nije proglasila tajnim.

-Naime, vještak je Sud, ali i javnost, upoznao s činjenicom da bivši premijer boluje od karcinoma prostate. Tom informacijom sutkinja je narušila PRAVO dr. Ive Sanadera NA PRIVATNOST, a izravno je utjecala na to da liječnik, mimo svoje volje, prekrši etički imperativ vlastitog poziva o LIJEČNIČKOJ TAJNI I POVJERENJU LIJEČNIKA I PACIJENTA- napisao je Letica.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.