Davor Puklavec/PIXSELL

Leković se ponovno oglasio: ‘Hvala svima koji su se javili, nisam tema ja, već novinari koji rade svoj posao’

Autor: dnevno.hr

"U ime HND-a upozoravam odavno da je govor netolerancije, pa i mržnje, u hrvatskom javnom prostoru narastao na nedopustivu razinu", kazao je leković.

Predsjednik HND-a Saša Leković na svojem se Facebook profilu ponovno oglasio te se zahvalio svima ko9i su mu se javili nakon što su mu prepili vijke na automobili.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

“Hvala svima koji ste se javili danas, bilo pozivom, bilo SMS-om, bilo na društvenim mrežama. Bilo vas je zaista mnogo. Ali molim vas da razumijete kao nisam ja tema već neprekidne uvrede i prijetnje novinarima koji rade svoj posao onako kako ga i treba raditi.

U ime HND-a upozoravam odavno da je govor netolerancije, pa i mržnje, u hrvatskom javnom prostoru narastao na nedopustivu razinu, a političari (kao dio novinara i svih ostalih koji sudjeluju u javnoj komunikaciji) ne samo da ga toleriraju već neki od njih i sudjeluju u njegovom širenju.Oni (kao i oni koji znaju što rade)
će podržati to traže,

Imamo mnoge primjere koji govore u prilog moje strategije.”

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.