KUPAC ZGROŽEN: Ne znam što je ova ljigava tvar na ‘svježoj’ rajčici iz Konzuma (FOTO)

Autor: M. Marić

Je li tajanstveni sastojak na rajčici zbilja želatina te kako se ona mogla naći na svježem povrću, nije posve jasno.

Već smo upozoravali na brojne propuste trgovačkih centara te kako varaju svoje kupce podvaljujući hranu upitne kvalitete pod svježu.

U redakciju nam se javio čitatelj s novim slučajem hrane upitne kvalitete i požalio nam se na kupljene rajčice.

“Koji d*ek mi to jedemo”, kazao nam je nezadovoljni kupac te upozorio na upitne sastojke na rajčici kupljenoj u Konzumu u Omišlju.

dnevno.hr
dnevno.hr

.

Čudna želatinasta masa na rajčici kupljenoj u Konzumu razljutila je kupca koji nam je tu istu rajčicu odlučio fotografirati uz riječi: “Uronjena je u vrelu vodu. Niti nakon vađenja želatina nije otpala.”

Je li tajanstveni sastojak na rajčici zbilja želatina te kako se ona mogla naći na svježem povrću, nije posve jasno.

Prilikom svake kupnje savjetujemo vam da dobro pogledate proizvod koji kupujete, njegov rok trajanja, te da nakon kupnje obavezno sačuvate račun kako bi vam prodavači eventualne reklamacije na proizvod mogli i uvažiti.




Imate li i vi neugodnih iskustava prilikom kupovine u nekom od trgovačkih centara, javite nam se na email [email protected]

Autor:M. Marić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.