Marko Lukunic/PIXSELL

Krstičević o imovinskoj kartici: Jedinac sam i pomogli su mi roditelji

Autor: Dnevno.hr

U rubrici "drugi način stjecanja nekretnine/štednje" Krstičević navodi "Dar roditelja od prodaje poljoprivrednih proizvoda".

Nakon što je ministar obrane Damir Krstičević predao Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa novu imovinsku karticu, objasnio je za Tportal otkud mu bogatstvo, ali i komentirao jedan zanimljiv detalj iz imovinske kartice: “u stjecanju svega navedenog pomogli su mu roditelji, i to prodajom poljoprivrednih proizvoda”.

Damir Krstičević predao novu imovinsku karticu

“Nekretnine koje posjedujem primarno sam stekao vlastitim radom. Naime, 16 godina sam bio u poduzetništvu. Tvrtka M San ostvaruje godišnji promet od oko 1,7 milijardi kuna. Kao menadžer dobivao sam bonuse na temelju ostvarenih rezultata, što je normalno u poslovnom svijetu. Što se tiče drugih izvora prihoda, naveo sam i dio koji sam kao sin jedinac dobio i od roditelja. Oni se bave poljoprivredom i imaju veliko zemljište s nasadima loze, nektarina, mandarina… Ako hoćete preciznije, kroz 15-ak godina dobio sam oko pet, šest tisuća eura” rekao je Krstičević za Tportal.

Podsjetimo, potpredsjednik Vlade Damir Krstičević i njegova supruga imaju vrijedne stanove, vikendicu, štednju od 385 tisuća eura, građevinsko zemljište, gražu, Golf, dionice..

Autor: Dnevno.hr