Facebook

KREĆE BLOKADA FAKULTETA? Studenti Filozofskog fakulteta najavili novi plenum!

Autor: A.P.

"Vidimo se na plenumu! Budući da dekan neće dati ostavku, potrebno je dogovoriti daljnje korake! Blokada?", stoji u pozivu na događaj objavljenom na Facebooku.

Nakon što je prošlog tjedna na plenumu dekan Vlatko Previšić zaključio vrata fakulteta, te se plenum održao na otvorenom, traže se ostavke rektora Borasa i dekana Previšića.

Studenti su tom prilikom dali rok 3. listopada. Ukoliko spomenuti dvojac ne podnese ostavke, utoliko se, kako je kazano,  kreće se u blokadu fakulteta.

“Vidimo se na plenumu! Budući da dekan neće dati ostavku, potrebno je dogovoriti daljnje korake! Blokada?”, stoji u pozivu na događaj objavljenom na Facebooku.

Podsjetimo, sukob između dekana fakulteta Vlatka Previšića i dijela studenata traje već mjesecima. A ugovor koji je dekan želio potpisati sa Katoličko- bogoslovnim fakultetom nalazi se u samom središtu sukoba.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.