Youtube

Kovač nakon ‘vatrenog’ nastupa’: ‘Nima Splita do Splita, ponijelo me!’

Autor: dnevno.hr

Kovač je u četvrtak u stilu Zdravka Mamića svim silama pokušao dočarati svoju euforiju. “Ajmooo! Ajmooo! Pobjeda!”, animirao je okupljene simpatizere HDZ-a u Split.

Svojim zanimljivim i euforičnim nastupom na splitskoj Rivi tehnički ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač u srijedu je zasjenio  ostale sudionike predizbornog skupa HDZ-a, ali i zbunio publiku koja nije navikla vidjeti ministra u ovakvom izdanju.

Video u kojem Kovač glasno skandira i uzvikuje: “ajmo, bravo’ i pobjeda”,postao je hit na društvenim mrežama.

O svojem se sinoćnjem “nastupu” u četvrtak oglasio i uvijek samozatajan i odmjeren Kovač koji je poručio da ga je ponijela atmosfera i ambijent.

“Sinoć je atmosfera na splitskoj rivi na završnom skupu HDZ-a s kolegama kandidatima za 9. i 10. izbornu jedinicu bila veličanstvena, iako to neki pokušavaju prikazati drugačije – ali bezuspješno! Bilo je izvrsno, pobjednički. Došao je i dio navijača Torcide. Pomogli su nam u dizanju ambijenta. Hvala im. A i mene je ponijelo. Nima Splita do Splita!!! Idemo po pobjedu”, napisao je Kovač na svom Facebooku.

Podsjećamo, Kovač je u četvrtak u stilu Zdravka Mamića svim silama pokušao dočarati svoju euforiju. “Ajmooo! Ajmooo! Pobjeda!”, animirao je okupljene simpatizere HDZ-a u Splitu, ostavivši u sjeni i predsjednika stranke Andreja Plenkovića i ostale HDZ-ovce koji su mirno stajali na pozornici.

Mamić je ništa naspram ‘Ajmooooo’ Mire Kovača! Pogledajte kako je animirao HDZ-ovce (VIDEO)




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.