Hrvoje Jelavic/PIXSELL

KOSOR I DALJE IDEALAN PARTNER PLENKOVIĆU!

Autor: Natalija Akmadža

Užareni telefoni u redakciji progovaraju i o Jugoslavenu Mikuliću koji je Brkićev potrčko, osoba koja je upropastila zagrebačku organizaciju HDZ-a, šibicar s Milanom Bandićem koji sa svojim "lolekom" Županom, bratićem bivšeg predsjednika Karamarka, odrađuje sve zadatke po nalogu stručnog suradnika za ONO i DSZ.

Telefon u redakciji portala neprestano zvoni, svi postavljaju ista pitanja:zašto predsjednik Plenković ima dvostruke kriterije?

Nije mu dobar Šuker, Brkić,Rimac,Kalmeta, ali zato ne da ni pod koju cijenu Jugoslavena Andriju Mikulića, i prvog na popisu za buduću lustraciju koja nam tko god došao na vlast mora doći?, Darinka Kosora. Člana Komunističke partije Hrvatske, predsjednika Omladine grada Zagreba, glavnog grada Socijalističke Republike Hrvatske, osobu koja nema zanimanja niti radnog staža u struci, svi se pitamo koja je njegova struka, osim trgovine i to posljednjih godina isključivo sa našom strankom!

Užareni telefoni u redakciji progovaraju i o Jugoslavenu Mikuliću koji je Brkićev potrčko, osoba koja je upropastila zagrebačku organizaciju HDZ-a, šibicar s Milanom Bandićem koji sa svojim “lolekom” Županom, bratićem bivšeg predsjednika Karamarka, odrađuje sve zadatke po nalogu stručnog suradnika za ONO i DSZ.

Članovi se pitaju i šalju nam dva dokumenta koja datiraju iz prosinca 1990. godine, gdje smo očigledno mi, kažu članovi, “tupani” radili za krivu stvar. Nas običnih članova, koji su branili i obranili Hrvatsku, još uvijek nema na listama, a osobe koje su do samog kraja bile odane Titu i komunističkoj Partiji i dalje uživaju najveće povjerenje Plenkovića.

Isto tako šokirani su što na listi se nalazi jedna gospođa, inače nije članica HDZ-a, ali kao ljubavnica tzv publiciste koji je zbog ubojstva u Njemačkoj pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima transferiran za Hrvatsku, odradio za Perkovića mnogobrojne poslove. Te, mladi ministar Hasanbegović kojeg je u Centru za upravu i pravosuđe, popularnoj Mimari, regrutirao Mislav Stipić, kodno ime Jerko i prebacio u iste ruke, te postao u ekstremno kratko vrijeme simbol hrvatstva. Čovjek koji mrzi katoličku crkvu,našu crkvu, koji se i dalje sastaje sa članovima udbaškog podzemlja, te osuđenim narkomanom i dilerom Bujancem, odjednom je u dogovoru sa ljevicom turbo Hrvat.

Nitko se nije pitao, govore nam sugovornici na telefon, kako to da je onako histerično i brzinski ljevica se organizirala i napadala “jadnog” Hasanbegovića, a sada se ne čuje ni muha. Pa dogovor je bio sa partijašima i udbašima, stvoriti osobu sa kojom će se ucjenjivati neki novi HDZ. Stvoriti osobu koja posjeduje nadnaravne moći i najomiljeniji je političar na aktualnoj sceni. Vjerujte nam sve je to dramaturgija,u organizaciji udbaša koji i dalje nam kroje sudbinu, govore nam više različitih sugovornika.

Hasanbegović je kukavičje jaje podmetnuto od strane Bandića preko Gzima Redžepija, te Enise i Ane Karamarko i “obitelji” tj. udbaša, te je tako torpediran visoko u najkraćem roku u zvijezdu. Čovjek za kojeg se nije znalo točno prije godinu dana, što se vidjelo na prošlim izborima koliko je dobio preferencijalnih glasova, odjednom je zvijezda “blockbustera”.Smiješno, zar ne? i prozirno! govori nam jedan čitatelj.

Ostaje nam za vidjeti, da li će ovi dečki, koji za sebe drže da su ljudi čistih ruku, uspjeti se otresti svih tih likova, ili su ipak mrlje njihove velike pa ih se i ucjenjuje s nečim. Da li će popustiti, ili će biti kako udba kaže, vidjeti ćemo sutra kada istječe rok za predaju lista, i to zamislite kome, sinu visoko pozicioniranog udbaša!

kosor1989

kosorkadrovik

Autor: Natalija Akmadža
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.