Matija Habljak/PIXSELL

KOSOR DETEKTIRALA ‘NAJTUŽNIJU STVAR’: OVAKO je izgledala premijerka Srbije uz Vučića!

Autor: dnevno.hr

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije obratio se javnosti nakon ubojstva lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića. Pored njega, bez riječi, punih sat vremena, koliko je obraćanje trajalo, stajala je premijerka Srbije Ana Brnabić.

“Ovo je teroristički akt”, kazao je Vučić na početku obraćanja, nakon što je izrazio sućut obitelji ubijenog Olivera Ivanovića.

”Za državu Srbiju je ovaj akt teroristički akt i u skladu s time ćemo se prema tome aktu i odnositi. Ono što smo na Sjednici vijeća za nacionalnu sigurnost utvrdili, upućeno je pismo organima EULEX-a s našim zahtjevom da državni organi Republike Srbije sudjeluju u istrazi o ubojstvu, jer smo uvjereni da bi to utvrdilo istinu o ubojstvu Olivera Ivanovića”, govorio je Vučić kojega su neka novinarska pitanja i iživcirala. Pored njega, tijekom cijeloga izvanrednog obraćanja stajala je srpska premijerka koja se novinarima nije obratila niti jednom riječju.

Ovo je na svom Twitter profilu komentirala bivša premijerka Hrvatske, Jadranka Kosor.

‘Najtužniji dojam s Vučićeve konferencije za novinare jest nijemo statiranje predsjednice Vlade RS Brnabić. On je predsjednik, ona premijerka, a ne statistica koja dodaje papire dok on govori. I šuti.’, napisala je Kosor.

 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.