Koordinacija braniteljskih udruga prozvala Odbor za središnje obilježavanje 20. obljetnice Oluje

Autor: M. Marić

U pismu stoji i prijedlog da najviši državni dužnosnici posjete taj veteranski odjel i branitelje koji se tamo liječe.

Koordinacija braniteljskih udruga hrvatskog kraljevskog grada Knina u otvorenom je pismu prozvala Odbor za središnje obilježavanje 20. obljetnice Oluje da što prije izađe u javnost s cjelovitim programom obilježavanja  kako bi javnost, ali i branitelji bili upoznati s programom i mogli se pripremiti.

U pismu koje potpisuje predsjedavajući član radnog predsjedništva Koordinacije Tomislav Čolak navodi se: “Ovom prilikom pozivamo Odbor da obvezno u svečani program obilježavanja obljetnice u Kninu uvrsti i obilazak novootvorenih veteranskih odjela Opće i veteranske bolnice Hrvatski ponos u Kninu, gdje se liječe i leže oboljeli hrvatskih branitelji, kako bi i njima, na taj njihov dan, omogućili sudjelovanje u obilježavanju obljetnice i odali im priznanje za njihov doprinos u obrani i stvaranju Republike Hrvatske.”

Čolak također napominje da je Koordinacija od 2007. godine sudjelovala u osmišljavanju svečanog programa obilježavanja Oluje u Kninu te da se sada stavlja Odboru na raspolaganje.

U pismu stoji i prijedlog da najviši državni dužnosnici posjete taj veteranski odjel i branitelje koji se tamo liječe.

Autor:M. Marić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.