KONZUM PREVARE: Ovo se sigurno i vama dogodilo!

Autor: M. Berić

Žalbu nezadovoljne potrošačice prenosimo u cijelosti.

Posljednjih dana svjedoci smo raznih pritužbi potrošača na trgovačke centre. Ovaj put donosimo vam pritužbu potrošačice na Konzumovu prodavaonicu u Lipovljanima. Naime, na Facebook stranici Konzuma nezadovoljna potrošačica požalila se na razliku u cijeni proizvoda na polici i na blagajni.

Žalbu nezadovoljne potrošačice prenosimo u cijelosti.

”Došla sam prije 2 dana u Konzum prodavaonicu u Lipovljanima. Vidjela sam da ispod Niveinih blazinica piše 10 kn. I super sve ja to provjerila i kupim dvoje. Došla sam s 20 kn. Kada je prodavačica ukucala naplatila mi je 26 kuna. Pitala sam ju zar nije 10 kuna ? Otišla je i provjerila i rekla mi da je neko slučajno stavio cijenu da su to neke druge niveine blazinice. Reko u redu događa se. Dođem jutros ispred mene bakica kupuje dvoje mlince. Ista prodavačica kuca i kaže nisu vam ti mlinci više 6 kn sad su 9 neko je ostavio krivu cijenu ispod! Pa zar je moguće da svaki put kad dođem ista stvar. Varaju nas da to nije normalno i bilo bi u redu da riješite to”, piše u objavi.

konzum

Autor:M. Berić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.