KONZUM NUDI SAMO ‘SVJEŽE’: Cenzurirali kupce koji se žale: Objavljivanje fotografija onemogućeno, a i komentari se brišu!

Autor: I.Galešić

Nezadovoljni kupci i Konzumu prijavljuju lošu kvalitetu, no fotografije ne mogu objaviti.

Iako je Facebook stranica Konzuma prepuna kritika na račun pokvarenih, pljesnivih i trulih namirnica, posjetitelji su u nemogućnosti objaviti  fotografije istih jer su administratori stranice ograničili tu opciju. Objavili smo članak o Kaufland ponudi sa svim fotografijama pokvarnih namirnica, iako nije pohvalno za njih, pohvalno je da su za razliku od Konzuma, transparentni. Kupci se mogu žaliti i priložiti dokaz u obliku fotografije. Osim nemogućnosti objave fotografija, mnogi se žale i zbog brisanja njihovih pritužbi.

No, bilo kako bilo, ljutiti kupci Konzumu su slikovito opisali što ih je šokiralo.

Jedan od nezadovoljnih kupaca požalio se da je u Konzumovoj trgovini u Požegi  29. ožujka kupio kiselo vrhnje s rokom trajanja do 1. travnja. Otvorio ga je isti dan, no vrhnje je bilo pljesnivo. Riječ je o vrhnju Z bregov, kaže kupac. “Imam i fotografije ali ne mogu ih postaviti ovdje. Poslat ću u inbox. Iskreno sam razočarana i Konzumom i mlijekom Z bregov, odnosno njihovim kiselim vrhnjem”, napisala je na njihovom Facebooku.

 Još jedan kupac požalio se kako je prijavio na njihovoj stranici trule, crne banane koje se već danima prodaju u trgovini, no isti taj komentar je obrisan. nezadovoljni posjetitelj Konzuma potrudio se još jednom objaviti svoje nezadovoljstvo.

Jedna od pritužbi ide i na K plus kokice.

“U roku mjesec dana kupila sam dva pakiranja od 400 grama i apsolutno je nemoguće izraditi kokice! A i ono malo što uspijem, umjesto kokica kao da kamen jedem. Molim vas, povucite to iz prodaje, jer su te kokice bile super, ali sada kao da su iz ’42, nejestive i žilave. Hvala.”, komentar je na kvaltitetu K plus kokica.

Pritužbe su išle i na račun rajčice u konzervi. Kupac se žalio što ne može postaviti fotografiju koja bi dočarala stanje proizvoda.




“Kupio sam jučer u Konzumovoj prodavaonici u Ilici 220 lax kare u crijevu. Kad sam kod kuće odmotao papir neugodno sam se iznenadio kad sam ugledao okrajak, koji sigurno ne bi jela niti nabrijana prodavačica. Žao mi je što ne mogu prikazati fotografiju kupljenog proizvoda2, još je jedan komentar razočaranog kupca.

Autor:I.Galešić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.