KONFLIKTNI SVETIMIR: Bandić ga otpustio iz Čistoće, a sada ga zapošljava u ZET-u, kao pomoćnika direktora!?

Autor: dnevno.hr

Ministar Goran Marić kazao je kako njegov brat "ne treba brata da ga vodi kroz profesionalnu karijeru" te da je njegov životopis "besprijekoran".

Nakon što je podnio ostavku na mjesto člana uprave ove firme brat ministra Gorana Marića, Svetimir Marić  nije dugo bio bez posla. Naime, Svetimir Marić će biti zaposlen u Zagrebačkom holdingu, podružnica Zagrebački električni tramvaj (ZET). Kako 24 sata neslužbeno saznaju bit će pomoćnik direktora na mjestu na kojem plaća nije manja od 11.000 kuna.

Zbog uvida u sve refleksije u javnosti, kojima je stvorena atmosfera medijskog linča zbog navodnog sukoba funkcije moga brata Gorana, ministra u Vladi RH, i mog imenovanja, povlačim svoj pristanak na obnašanje dužnosti člana Uprave Tehnički servisi željezničkih vozila d.o.o. – stajalo je u priopćenju koje je Svetimir Marić poslao javnosti.

Ministar Goran Marić kazao je kako njegov brat “ne treba brata da ga vodi kroz profesionalnu karijeru” te da je njegov životopis “besprijekoran”.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i sam je dao nagovijestiti da bi Svetimir Marić mogao dobiti posao unutar Holdinga.

– Jednom u Hrvatskoj netko mora podvući crtu i reći dosta. Mislim da je ovoj Hrvatskoj dosta ludila i da trebamo afirmirati struku i ljude koji znaju svoj posao – rekao je Bandić i predsjednici uprave Holdinga sugerirao da obavi razgovor s Marićem.

<<<< EKSKLUZIVNO: Brat Gorana Marića 2000. dobio otkaz u Čistoći nakon što se potukao s članom Uprave Brankom Pintarićem! <<<< 

Podsjetimo, Svetimir Marić je bio zaposlen u Čistoći od 1999. – 2000. godine, gdje je radio na mjestu člana Uprave. O tome je u javnosti već bilo riječi. No, ono što javnost ne zna a što naš portal ekskluzivno otkriva jeste to da se Svetimir tada potukao s drugim članom Uprave Brankom Pintarićem u njegovoj kancelariji. Dobio je otkaz s ponudom novog ugovora, i premješten je u drugu radnu organizaciju ZGOS, na manje složene poslove i manju plaću. Istovremeno je izgradio kuću uz nezaposlenu suprugu i četvero djece. Bravo Svetimire. Stoga nije ni čudno što je ministar Goran Marić, nakon što je izbila afera s bratom Svetimirom odlučno odgovorio SDP-ovcu Bauku da se u korizmi ne bi odrekao ničega pa ni svoga brata…




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.