Konferencija MEETING G.2.3.: Poslovno povezivanje Hrvata u domovini i Hrvata iz dijaspore

Autor: dnevno.hr

Svi koji bi voljeli svoje projekte predstaviti potencijalnim investitorima iz hrvatske dijaspore mogu se prijaviti na natjecanje start-upova od 18.09.2017. do 08.10.2017

Još nas samo kratka dva mjeseca dijele od treće konferencije, kojoj je glavna svrha poslovno povezati Hrvate u domovini i Hrvate iz dijaspore, MEETING G.2.3.!

Posljednjih mjeseci Hrvatski svjetski kongres pripremao je zanimljive panel diskusije, dogovorene su suradnje sa stručnim panelistima i još mnogo, mnogo toga.

Novi panelisti koji su potvrdili sudjelovanje na MEETING G2.3 

S velikim zadovoljstvom HSK je potvrdio da će na ovogodišnjem MEETING G.2.3. svoje znanje i iskustvo sa sudionicima podijeliti Bernarda Cecelja (Bernarda kreveti i madraci) koja će sudjelovati u panel diskusiji „Krv, suze i znoj – u industriji je spas“, Anto Sluganović (Udruga hrvatskih poduzetnika u Austriji) na panel diskusiji „Kako privući investitore iz hrvatske dijaspore i zastupati njihove interese“; te Tomo Cvjetković (Plodine) na panel diskusiji „Kako promovirati hrvatske proizvode iz cijelog svijeta u cijelom svijetu”.

Novi Tesla?

U suradnji sa svježe lansiranom platformom cronnect.me , ovogodišnji MEETING G2 nudi jedinstvenu priliku za inovativne tehnološke start-upove iz Hrvatske koji bi svoje projekte voljeli predstaviti potencijalnim investitorima iz hrvatske dijaspore. Imate li ono što je potrebno da postanete novi Tesla? Ne morate tražiti dalje – prijavite se na natjecanje start-upova od 18.09.2017. do 08.10.2017. Stručni tim će nakon toga temeljito pregledati sve prijave te se javiti s rezultatima i daljnjim instrukcijama do 16.10.2017. svima koji se prijave. Ako su vam potrebne dodatne informacije kontaktirajte na cronnect.me

Program konferencije možete pogledati na linku; http://www.meeting-g2.com/hr/meeting-g2-3/




 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.