Nel Pavletic/PIXSELL

Komadina ne podržava Piculu: ‘Milanović je prerano odustao od borbe za vlast’

Autor: dnevno.hr

Na pitanje kako komentira izjavu Tonina Picule da bi stranku vodio iz Bruxellesa, Komadina je odgovorio: Glavni grad Hrvatske je Zagreb, a ne Bruxelles.

Predsjednik primorsko-goranskog SDP Zlatko Komadina u srijedu nije potvrdio da će se kandidirati za predsjednika stranke na konferenciji za novinare u srijedu u Rijeci, ali je rekao da će kandidata za tu poziciju, osim Tonina Picule i Ranka Ostojića, sigurno biti još.

“Ja sam već bio kandidat, ali sam siguran da će ih sada biti još’, rekao je Komadina. Na inzistiranje novinara da jasno odgovori hoće li istaknuti svoju kandidaturu, Komadina je samo ponavljao: Ja sam već bio kandidat.

Poručio je i da je Zoran Milanović prerano bacio koplje u trnje i da je trebao pokušati formirati većinu. Također, istaknuo je da je za izborni poraz, zajedno sa Milanovićem, odgovoran cijeli vrh stranke te da je Predsjedništvo SDP-a trebalo dati ostavku.

“To se odnosi i na koordinatora u osmoj izbornoj jedinici Željka Jovanovića”, rekao je Komadina.

Na pitanje kako komentira izjavu Tonina Picule da bi stranku vodio iz Bruxellesa, Komadina je odgovorio: Glavni grad Hrvatske je Zagreb, a ne Bruxelles.

Iz svega što je rekao može se zaključiti da Tonino Picula nema njegovu podršku, nego da će Komadina vjerojatno podržati nekoga od kandidata iz Zagreba, Rajka Ostojića ili Davora Bernardića, ako netko od njih istakne kandidaturu, piše Novi list.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.