Petar Glebov/24sata

KOLARIĆ RASPALILA PO SDP-u: Zbog Milanovićevih dečki izgubila sam poslove, a sada šalju anonimna pisma o meni’

Autor: M.M.

"Poslovna šteta koju sam pretrpjela je cijena koju čovjek s političkim integritetom mora biti spreman platiti", napisala je Kolarić.

Aleksandra Kolarić u četvrtak se oglasila na svom službenom Facebooku gdje je još jednom kritizirala SDP.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

“Od 2002. radim u gospodarstvu. Ne živim od politike, nego od svojeg znanja i stručnosti. Nekad ide lakše, nekad teže, ali radim i gradim posao i karijeru. Zadnjih godina bilo je nešto teže nego ranije. Suprostaviti se javno premijeru, najmoćnijem čovjeku u državi, uvijek ima posljedice. Naročito u nesređenoj državi, naviknutoj na zloupotrebe, kao sto je naša.

Tako su mi Milanovićevi dečki, dok su bili na vlasti, npr. zvali klijente iz realnog sektora i pristojno ih upozoravali da bi im bilo pametno da prestanu sa mnom poslovati.

Izgubila sam nekoliko klijenata zbog njihovih prijetnji. Međutim za ljude koji znaju i hoće raditi na tržištu uvijek ima posla. Poslovna šteta koju sam pretrpjela je cijena koju čovjek s političkim integritetom mora biti spreman platiti.

Nakon toga su pokrenuli protiv mene linč na društvenim mrežama, s najprimitivnijim prostaklucima, hranjenim bolesnom mržnjom. Linč je prestao tek nakon što su glavni akteri bili izloženi snažnim medijskim kritikama.

Danas, kad više ne mogu prijetiti s ministarskih stolaca, dećki su spali na to da šalju novinarima “anonimna” pisma o meni. Posljednjih dana u mnoge redakcije je tako stiglo anonimno pismo koje, bez ijedne indicije, a kamoli dokaza, blati mene i moju tvrtku. Posao, kao i uvijek do sada, radim transparentno, odgovorno i etički.




Umjesto da dilaju moje poslovne ugovore, pri tome me bijedno klevećući, bilo bi im pametnije da malo dublje pogledaju u blagajnu SDP-a i zatraže detaljno financijsko izvješće od predsjednika i tajnika stranke”, napisala je Kolarić.

Autor:M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.