Petar Glebov/24sata

Kolarić oplela po SDP-u i Milanoviću: ‘SDP čeka pad u provaliju, a moj povratak nije uspio zbog Milanovića’

Autor: dnevno.hr

"Moramo prije svega okupiti svoje raštrkano jato. Sve one koji su izbačeni, a nisu bili povezani s nikakvim kriminalom", kazala je.

Bivša članica SDP-a Aleksandra Kolarić gostovala je u Novom danu na N1 gdje je komentirala  zadnja događanja na zagrebačkom Filozofskom fakultetu.

Mišljenja je da su postupci dekana Filozofskog fakulteta nedopustivi.

“To je moj faks, ondje sam diplomirala i magistrirala, i žao mi zbog stvari koje se tamo događaju. Dekan je doveo zaštitare, zabranio je ulazak studentima, to je nedopustivo. Takvih mjera se ne sjećam ni za vrijeme Jugoslavije i onog nedemokratskog režima. Sramotno je ono što se događa”, komentirala je Kolarić.

Kolarić je kazala i da ne odustaje od povratka u SDP, a mišljenja je da joj to za sada nije uspjelo zbog Zorana Milanovića: “Povratak nije uspio jer to koči oligarhija s Iblerovog trga. Milanović je napravio sve da sruši kvorum, to se pokazuje kao ključni problem. Oligarhija će učiniti sve da ne sudjelujem na izborima.

Kritizirala je SDP-ovce koji su za sada objavili da će u utrku za predsjednika stranke.

“Nije važno da se ja vratim, već da se stranka počne mijenjati. Od ovih kandidata nitko nema dosljednost i srdačnost. Sada su kandidati Zoranov ‘frend’, Zoranov opreativac, Zoranov junior te Picula.

Ako se ne počne mijenjati, SDP čeka pad u provaliju”, kazala je Kolarić.




“Subota je test za demokraciju u SDP-u”, komentirala je Kolarić pred sutrašnju sjednicu Glavnog odobra SDP-a na kojoj bi se trebalo, između ostalog, raspravljati i o njenom povratku u stranku.

Potvrdila je da je na Iblerov trg poslala pismo čija je temeljna poruka da treba sagledati stvari, kako je rekla, pogledati istini u oči, napraviti detaljnu analizu i priznati da je stranka u dubokoj krizi.

“Moramo prije svega okupiti svoje raštrkano jato. Sve one koji su izbačeni, a nisu bili povezani s nikakvim kriminalom”, dodala je.




“Ako nisi spreman na promjene, pad će se nastaviti. Subota bi trebala pokazati da je vrijeme osvete iza nas”, zaključila je Aleksandra Kolarić.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.