Nova TV

‘Kišni čovjek’ odlazi s Raba: ‘Po mene će doći brat i sestra’

Autor: dnevno.hr

Reakcije liječnika u Psihijatrijskoj bolnici na Rabu su emotivne. Drago im je što je priča dobila svoj sretan završetak, ali teško im je oprostiti se s dragim Pericom.

Treći tjedan za redom, emisija „Provjereno“ donosi nastavak priče Perice s Raba. Nakon 36 godina, Perica s Raba, čiji identitet nije bio poznat, prošlog tjedna je uz pomoć emisije Provjereno i DNA analize pronašao svoju biološku obitelj koja ga je dugo tražila.

Nakon što je riješen misterij identiteta Perice s Raba, koji je zapravo davno izgubljeni Sajid Kešić, ostaje nam vidjeti njegovu psihičku reakciju i prilagodbu svojoj obitelji koju nije vidio 36 godina, kao i pravne, birokratske procese koje ih iščekuju pri povratku identiteta. Naime, obitelj je Saida nakon određenog vremena pravno proglasila mrtvim radi provođenja ostavinske rasprave, a sve detalje donosi emisija „Provjereno“, večeras u 22 sata i 40 minuta.

Na pragu odlaska s Raba pratila ga je kamera „Provjerenog“ i reporter Ivan Čorkalo, koji je dva tjedna ranije odnio DNA sestre Halide na analizu, sada nastavlja pratiti reakcije i nove izazove.

Ekipa „Provjerenog“ posjetila ga je četiri dana nakon što je DNA analiza potvrdila njegov identitet. Vidno raspoložen, nasmijan i pun energije pokazivao je da je svjestan kako se lijepe stvari događaju za njega.

>>> SRETAN KRAJ: Nakon 36 godina pronašli su obitelj ‘kišnog čovjeka’!

Reakcije liječnika u Psihijatrijskoj bolnici na Rabu su emotivne. Drago im je što je priča dobila svoj sretan završetak, ali teško im je oprostiti se s dragim Pericom.

“Bilo me strah biti optimist radi njega da se ne bi doveo u situaciju razočaranja. Sretan sam zbog njega, pronašao je svoju biološku obitelj i to je jako lijepo, ali opet s druge strane shvaćamo da je periodu druženja s Pericom pri kraju. Kažem miks emocija.”, rekao je Siniša Rakić liječnik u Psihijatrijskoj bolnici Rab




Uzbuđeni su i stanovnici Raba, kao i djelatnici i pacijenti bolnice. Vlasnik trgovine Boris ostao je šokiran viješću koju mu je i sam Perica donio. “Došao je nakon par dana i rekao da će doć posjeta, reko ko će doć? Doći će brat i sestra, ja sam se skamenio iskreno, odakle njemu to…”, kazao je Boris.

Najveće uzbuđenje je ipak u obitelji Kešić. Njegova sestra Saida koja je ovako opisala svoje stanje: “Tlak sam nedavno mjerila 170/110, onda možete mislit”!.

Nastavak priče Perice s Raba čiji je identitet – Sajid Kešić, večeras donosi emisija “Provjereno”




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.