Patrik Macek/PIXSELL

KELEMINEC BIJESAN ZBOG ODLUKE POLICIJE: Smatra je skrojenom po želji policije kako ne bi mogao doći u Srb kad i Pupovac

Autor: T. P.

Keleminec je nezadovoljan presudom jer smatra da je namjerno posložena od strane policije tako da 27. srpnja ne može doći u Srb.

Predsjednik Autohtone hrvatske stranke prava (A-HSP), Dražen Keleminec,  kažnjen je u nedjelju na Prekršajnom sudu u Gračacu zabranom dolaska u Srb na šest mjeseci i novčanom kaznom od 5200 kuna zbog nepoštivanja Zakona o javnom redu i miru te Zakona o javnom okupljanju.

Keleminec nije želio potpisati zapisnike ni odluku o presudi te nije stigao u dva sata naći odvjetnika. Prekršajni postupak završio je oko 18 sati, a Keleminec tvrdi da nije udovoljeno njegovu zahtjevu da se kao svjedokinja sasluša načelnica Općine Gračac Nataša Turbić.

Keleminec je nezadovoljan presudom jer smatra da je namjerno posložena od strane policije tako da 27. srpnja ne može doći u Srb. Danas, 18. srpnja, ispred Ministarstva unutarnjih poslova tražit će da ga primi tehnički ministar Vlaho Orepić te će održati medijsku konferenciju.

Cilj mu je, dodaje, da se zabrani skup Milorada Pupovca u Srbu.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.