KARAMARKOVA ANA NAS OBMANJUJE? Kaže kako je član uže obitelji – a navodno ne žive na istoj adresi!

Autor: I. Babić

Znači li to da su njegova dugogodišnja djevojka, nekad bivša direktorica marketinga EPH-a bračne zavjete sklopili u potpunoj tajnosti? Uzmemo li u obzir činjenicu kako je predsjednik HDZ-a nedavno istaknuo kako ''vjenčanje neće biti pompozno niti će se od njega raditi medijski cirkus'' ovakav scenarij mogao bi biti vrlo izgledan.

Luksuzni mercedesov terenac ML 350 Bluetec 4Matic kojim je šef HDZ-a, Tomislav Karamarko vozio oca u bolnicu, izazvao je velike rasprave u medijima. Međutim, priča ne bi bila toliko zanimljiva da spomenuto luksuzno vozilo nije službeno vozilo njegove partnerice Ane Šarić, točnije tvrtke Drimia čija je lijepa Ana i vlasnica.

U razgovoru za Večernji List, buduća Karamarkova supruga dala je naslutiti kako joj ova uloga možda već i pripada. Naime, objašnjavajući razloge zbog kojih davanje vozila šefu HDZ-a za privatne potrebe ne predstavlja slučaj skukoba interesa jer naime, automobil koji je vozio pripada tvrtki u kojoj nije zaposlen.

”…da ne prepričavam zakon, kako vozilom može upravljati član uže obitelji”, kazala je Ana Šarić što daje naslutiti kako je prvi čovjek HDZ-a sa svojom dugogodišnjom partnericom bračne zavjete možda razmijenio u velikoj tajnosti. Unatoč činjenici kako se vjenčanje najavljivalo za ljeto ove godine, nazvavši sebe članom uže obitelji, Šarić daje naslutiti kako je ona to možda već i postala.

Znači li to da su njegova dugogodišnja djevojka, nekad bivša direktorica marketinga EPH-a bračne zavjete sklopili u potpunoj tajnosti? Uzmemo li u obzir činjenicu kako je predsjednik HDZ-a nedavno istaknuo kako ”vjenčanje neće biti pompozno niti će se od njega raditi medijski cirkus” ovakav scenarij mogao bi biti vrlo izgledan.

Međutim, u obzir moramo uzeti i drugi kontekst. Naime, Karamarko i Šarić se nalaze u dugogodišnjem izvanbračnom odnosu koji se pred Zakonom ”priznaje” ukoliko partneri žive određeni vremenski period na istoj adresi pa da se upravo zbog toga lijepa Ana mogla nazvati članom uže obitelji. Ako je vjerovati izvorima, ona to ne može biti jer naime, šef HDZ-a i vlasnica Drimie službeno ne žive na istoj adresi… Stoga po toj logici, Šarić ne može biti Karamarkov član uže obitelji.

Napadi na Tomislava Karamarka preko zaručnice Šarić koja je šefu HDZ-a doprinijela u popravljanju imidža i rejtinga, čisti su politički udarci na HDZ, ali priznali mi to ili ne priznali i kako god ”titulirali” Anu Šarić, jedno si moramo priznati – tko čovjeku uopće može zamjeriti što je bolesnog oca odveo u bolnicu, neovisno radi li se o njegovom ili službenom automobilu tvrtke njegove buduće supruge?




Autor:I. Babić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.