Dusko Marusic/PIXSELL
Dusko Marusic/PIXSELL

Karamarko na odmoru u Dalmaciji: ‘Iscrpilo ga je sve što se događalo, razočaran je’

Autor: dnevno.hr

Nova saborska većina bila je dogovorena, a destabilizaciju je pokrenuo Milijan Brkić kada je na Predsjedništvu stranke rekao da Karamarko mora otići iz Vlade.

Nakon što je podnio ostavku na mjesto predsjednika HDZ-a, Tomislava Karamarka teško je vidjeti u javnosti, a prema opisanju Večernjeg lista Karamarko prošli je tjedan proveo na odmoru u Dalmaciji.

HDZ-ovac koji je s Karamarkom u dobrim odnosima za Večernji je kazao da je bivšeg predsjednika HDZ-a poprilično iscrpilo sve što se događalo. “Razočaralo ga je kao čovjeka. Želi se odmoriti od svega, a politikom se sada sigurno ne bavi. Pokušalo se konstruirati priče da on želi da se određeni ljudi kandidiraju za predsjednika HDZ-a. Ali ne vidim što bi on time dobio, samo bi naštetio sebi, ali i drugima. Otkad je dao ostavku, stale su sve priče o njemu”, kazao je.

Večernjakov izvor je u nastavku dodao da tvrdi da je nova saborska većina bila dogovorena, a destabilizaciju je pokrenuo Milijan Brkić kada je na Predsjedništvu stranke rekao da Karamarko mora otići iz Vlade.

Večernjakovi sugovornici ističu da Karamarko svoju podršku za novog predsjednika HDZ-a daje Miri Kovaču  koji se još nije izjasnio o kandidaturi i demantira da Karamarko stoji iza njega.

Autor: dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI