screenshoot
screenshoot

KAPETAN DRAGAN O SPLITSKOM ZATVORU: ‘Imam pogled na more i svi mi se obraćaju sa ‘Vi’!

Autor: T. Budak

"U svakom okršaju sa ustašama ja sam izašao kao pobjednik i sigurno ću izaći i u ovom. Ovaj proces će od Knindži napraviti još veće legende...", optimističan je Kapetan Dragan.

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, iz splitskog je zatvora dao intervju za frankfurtske Vesti, a koje je mondo.rs.

Zapovjednik Crvenih beretki i Kninđi, pohvalio je uvjete u zatvoru:

– Za ovih, skoro godinu dana koliko sam u zatvoru u Splitu ne mogu prijaviti ni najmanju neugodu. Još mi se ni jednom neko od osoblja nije obratio sa ‘ti’, a granicama dozvoljenog čine sve što mogu da i meni i ostalima olakšaju boravak u zatvoru  – kazao je Vasiljković i usput pohvalio kuhinju kazavši da je ovdje spram uvjeta u Australiji – kao u odmaralištu s pogledom na more.

Kapetan Dragan je, također, čvrsto uvjeren da će iz ove pravne bitke izaći kao pobjednik:

– U svakom okršaju s ustašama ja sam izašao kao pobjednik i sigurno ću izaći i u ovom. Ovaj proces će od Knindži napraviti još veće legende jer će kroz proces izaći na vidjelo sva njihova herojska djela i njihov viteški ratnički odnos na koji sam neskromno i beskrajno ponosan. Javnost mora da zna da ja nisam sve ove godine u zatvoru zbog “nekih svojih nedjela”, već zato što sam Srbin i što sam jako dobro obavljao svoju dužnost – izjavio je optimistično.

Autor: T. Budak

ZADNJE VIJESTI