Srdjan Ilic/PIXSELL

Kaos u srpskom parlamentu: Šešeljevi radikali divljali i vikali ‘Srbija, Rusija, ne treba nam Unija’

Autor: djevno.hr

Premijer Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se Federici Mogherini ističući da je dobrodošla uzemlju te da mu je žao zbog incidenta u parlamentu tokom njenog govora.

Visoka predstavnica EU za vanjsku i sigurnosnu  politiku i potpredsjednica Europske komisije Federica Mogherini koja danas boravi u Beogradu, obratila se javnosti Srbije na posebnoj sjednici Skupštine Srbije, a  dok je govorila pripadnici  Srpske radikalne stranke vikali su “Ua” i uzvikujući “Srbija, Rusija, ne treba nam Unija”.

Posebnoj sjednici Skupštine Srbije na kojoj je govorila Mogherini prisustvovao je premijer Aleksandar Vučić i više ministara u Vladi Srbije, kao i više ambasadora, među kojima je i Kyle Scott.

Mogherini se okupljenima na početku obratila na srpskom jeziku, a radikali su cijelo vrijeme tijekom njezina govora vikali. Istovremeno, uz skandiranje, lupali su rukama po klupama u kojima su sjedili.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se Federici Mogherini na posjetu Srbiji, ističući da je dobrodošla u zemlju te da mu je žao zbog incidenta u parlamentu tokom njenog govora.

Autor:djevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.