Boris Scitar/VLM/PIXSELL

KAKVA TUŽNA PRIČA: Luka Bebić nema novca za prijevoz do Zagreba, a za to nitko ne mari

Autor:

Bebić se požalio da novca nema, ali i da oni to prije nisu tako radili, mora da je zato nama danas ovako kako je.

Bivši predsjednik Sabora Luka Bebić gostovao je na televiziji N1 komentirajući konstituiranje Sabora, ali i činjenicu da nije došao na sjednicu. Kako je rekao trenutačno je u poslu oko berbe maslina, ali dolazak u Zagreb za njega je dodatan trošak za koji mu nitko nije ponudio refundaciju.

-Mi smo to u moje vrijeme drugačije radili pa smo uvijek nalazili sredstva za zastupnike koji nisu iz Zagreba- poručio je Bebić dodajući da nema dovoljno elemenata za prosuditi kako će Božo Petrov obnašati dužnost šefa Sabora. A bez elemenata nije mogao prosuđivati niti o budućnoj Vladi. -Treba vjerovati u mlade ljude i njihove dobre namjere i želje. Vrlo brzo će se vidjeti kako to funkcionira. Može se očekivati da se koalicija HDZ-a i Mosta konačno potvrdi i da Vlada vodi sustavnu i konstruktivnu politiku, a ne da pojedinci vode smjerove, i da Vlada funkcionira jedinstveno- rekao je Bebić dodavši i da ne vidi zašto bi postojale trzavice u odnosima vladajućih partnera.

Pohvalio je i rad bivše Vlade: -Iako je imala relativno kratak mandat, smatram da je prošla Vlada postigla stanovite dobre rezultate, najprije, zaustavljen je pad gospodarstva- poručio je Bebić koji je podsjetimo novca, ali i sredstava imao onda kada je trebalo položiti jamčevinu za njegova prijatelja i bivšeg premijera Sanadera.

Autor: