Poslao čitatelj

KAKAV GAF! Predsjednik RH je Stjepan Mesić?! (FOTO)

Autor: T. P.

Ova je omaška Nove TV možda i razveselila Stjepana Mesića koji je dobio svoju "minutu slave" nakon što je u Srbu tijekom svojega govora nadglasan ženama-prosvjednicama koje su pjevale Thompsonove pjesme.

Iako je u stvarnosti predsjednički mandat Stjepana Mesića završio davnih dana, a nedavno je ukinut i njegov Ured bivšeg predsjednika, omaškom je danas prozvan hrvatskim predsjednikom. Ta mu zabuna zasigurno ne bi zasmetala, no korektna nikako nije. Naime, na teletekstu Nove TV je u vijesti o obilježavanju 75. obljetnice ustanka u Srbu napisano sljedeće:

“Na obilježavanje 75. obljetnice antifašističkog ustanka stigla je veleposlanica Srbije, kao i predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić”, piše u tekstu.

Događaj u Srbu danas je privukao pažnju javnosti verbalnim okršajima nekih aktera, a ova je omaška Nove TV možda i razveselila Stjepana Mesića koji je dobio svoju “minutu slave” nakon što je u Srbu tijekom svojega govora nadglasan ženama-prosvjednicama koje su pjevale Thompsonove pjesme.

>>> VERBALNA PALJBA U SRBU: Glasnović Pusića nazvao moralnom nakazom, Mesića ometale žene-prosvjednice pjevajući Thompsona

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.