Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Kajtazi od HDZ-a ne želi medijsku ispriku, već osobnu

Autor: M.M.

"Istina je da sam ja samo jedan od zastupnika, ali smatram da je moj glas u Saboru do sad bio jako bitan", kazao je Kajtazi.

Veljko Kajtazi odbio je medijsku ispriku Andreja Plenkovića zbog ispada Steve Culeja.

“Istina je da sam ja samo jedan od zastupnika, ali smatram da je moj glas u Saboru do sad bio jako bitan. Bitan je i danas jer predstavljam čak dvanaest nacionalnih manjina, a među njima i romsku, najugroženiju skupinu u našem društvu.

Nakon konzultacija sa suradnicima i predstavnicima Roma, zajednički smo odlučili da nikakvu medijsku ispriku, osim one osobne i direktne gospodina Plenkovića i gospodina Culeja, nećemo prihvatiti”, poručio je Veljko Kajtazi, prenosi N1.

Podsjetimo,  na Kajtazijevom je Facebooku objavljna poruka korisnika Steve Culeja “Poštovani Romi, ne vjerujte bivšem oficiru JNA, laže kao srpski cigan i nije dio vas hrvatskih Roma u Hrvatskom saboru, iznosi laži i radi po nalogu mrzitelja Hrvata, što nije vaš program suživota.”

Autor:M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.