Patrik Macek/PIXSELL

Kajin više nije na čelu Istarskih demokrata!

Autor: T. P.

Predstavljanje stranke do izbora novog predsjednika obavljat će generalni tajnik stranke Branko Ružić.

Damir Kajin više nije predsjednik Istarskih demokrata (ID), objavio je to generalni tajnik stranke, Branko Ružić. Kako piše glasistre, Kajinovu je ostavku prihvatio Savjet ID-a na prijedlog Predsjedništva, i to još 12. srpnja.

Predstavljanje stranke do izbora novog predsjednika obavljat će generalni tajnik stranke Branko Ružić. Na sjednici Predsjedništva Istarskih demokrata donesena je i odluka o raspuštanju podružnice u Poreču i skorašnjem formiranju nove, izvijestio je generalni tajnik Istarskih demokrata Branko Ružić.

Podsjetimo, Damir Kajin bio je saborski zastupnik u pet mandata. Jedan je od osnivača najjače istarske stranke IDS-a iz koje je izašao 2013. godine te je oformio Istarske demokrate. Kandidirao se za predsjednika RH 2009. godine, osvojivši pritom 3,87 posto glasova.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.