Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

KADA OVO VIDE NEĆE IM BITI SVEJEDNO: Mostov Grmoja brutalno isprdao HDZ i SDP!

Autor: A.P.

''HDZ - poslali ste već toliko poruka o preslagivanju da predlažemo promjenu naziva vaše stranke u HPZ (Hrvatska preslagivačka zajednica). I svaki put ste od Mosta dobili isti odgovor: Ne, hvala! Ako vam padne na pamet još neka ideja preslagivanja slobodno unaprijed recite medijima da smo opet rekli NE. Tek toliko da mi ne moramo demantirati tuđe spinove.'', navodi.

Bliski suradnik Bože Petrova Nikola Grmoja na svom Facebook profilu objavio je “molbu teleoperaterima”, u kojoj ismijava dvije najveće stranke.

“Most nezavisnih lista moli teleoperatere da sve pozive HDZa ili SDPa prema članovima i simpatizerima Mosta budu preusmjereni na telefonsku sekretaricu sa sljedećom porukom:

HDZ – poslali ste već toliko poruka o preslagivanju da predlažemo promjenu naziva vaše stranke u HPZ (Hrvatska preslagivačka zajednica). I svaki put ste od Mosta dobili isti odgovor: Ne, hvala! Ako vam padne na pamet još neka ideja preslagivanja slobodno unaprijed recite medijima da smo opet rekli NE. Tek toliko da mi ne moramo demantirati tuđe spinove.

SDP – Više puta ste ponovili da je vaša namjera bila osigurati biračima izbore u srpnju, tako da ih poštedite mukotrpnog izlaska i gnjavaže oko birališta. Ne trebate brinuti da će Most izdati birače i do tada nešto sklepati s HDZom, jer Most samo želi da oni dobiju stvarnu šansu sudjelovanja na izborima u mjesecu kad su kod kuće. Vi birače ne trebate, jer ste već podijelili i ministarstva i 100 fotelja svojim partnerima ( barem tako kaže Jambo) a da niste ni pričekali glasove birača. Ako ne osvojite dovoljno zastupničkih poklonjenih mjesta, čiju kvotu ćete tada žrtvovati? Svoju ili kvotu svojih partnera? Birači bi trebali znati je li i vaša stranka slučajno promijenila svoje ime u SPP (stranka podijeljenih pozicija).

Most nezavisnih lista neće se ni s kim igrati nikakvog preslagivanja, niti će radi apetita stranaka zvanih 1% sutra ičijem partneru koji se samostalno ne usudi izaći pred birače ispunjavati loto želje na štetu državnog proračuna”, napisao je Grmoja.

Autor: A.P.

ZADNJE VIJESTI