Dnevno.hr

JURČEVIĆ O HODAKOVOJ KNJIZI: Tragedije i katastrofe koje se događaju u Hrvatskoj su glavna tema Hodakovih kolumni

Autor: Dnevno.hr

''Na kraju predstavljanja Hodak je naglasio kako mu je glavni motiv zbog kojega je počeo pisati Hrvatska'', priča nam Jurčević.

U prepunoj dvorani Vijenac – Nadbiskupskog pastoralnog instituta poznati odvjetnik i naš kolumnist  Zvonimir Hodak predstavio je knjigu kolumni pod nazivom ”Lijevom našom”.  Uz autora, knjigu su predstavili  glumica Anja Šovagović, akademik Josip Pečarić, prof. dr. sc. Josip Jurčević.

Za naš portal predstavljanje knjige prokomentirao je povjesničar Josip Jurčević koji nam je rekao kako je na promociji bio cijeli niz uglednih ljudi iz društvenog i znanstvenog kruga.

”Istaknuo sam kako mi je drago da predstavljamo prvu knjigu hrvatskog književnika Zvonimira Hodaka. O njemu sam govorio kao o književniku, te koliko je to iznenađenje nakon desetljeća odvjetništva  gdje su ga svi  percipirali kao pravnika, odvjetnika. Svi su mislili da će biti sve samo ne književnik”, kaže nam profesor Jurčević i dodaje kako je zanimljiva upravo ta faza iznenađenja koju je Hodak priuštio svojom prvom knjigom.

Dnevno.hr
Dnevno.hr

”Na kraju predstavljanja Hodak je naglasio kako mu je glavni motiv zbog kojega je počeo pisati Hrvatska”, priča nam Jurčević.

”Tragedije i katastrofe koje se događaju u Hrvatskoj su glavna tema Hodakovih kolumni”, kaže Jurčević i dodaje kako je Hodak naglasio kako se zapravo nada da će se stanje u Hrvatskoj sada popravljati iako će on tako ostajati bez tema, jer njegova motivacija za pisanjem su loše stvari koje se događaju u našoj zemlji.

Autor: Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.