JUGONOSTALGIČARI U KINU EUROPA: ‘U srcu Zagreba pričate o nekakvoj Jugoslaviji i prodajete priče!’ (VIDEO)

Autor: B.Biško

Moderator okupljanja je bio Markovina koji je skupa s ostalim gostima bio zatečen i nije znao regairati na pitanja koja je postavljao Keleminec.

Donosimo vam snimku sa okruglog stola u kinu Europa pod nazivom “Antifašizam nakon svega: Između revizionizma i ulične desnice. Budimir Lončar, Viktor Ivančić, Robert Botteri, Vesna Kesić, Ana Panić, Vjekoslav Perica, Sanja Horvatinčić i Dražen Lalić s pozornice su se prisjećali Jugoslavije sve dok im u dvoranu nije “upao” Dražne Keleminac iz A-HSP-a.

Na snimci se vidi kako je Keleminca naljutila priča o navodnoj ekstremnoj desnici, digao se i upitao:

“Koja ekstremna desnica? Zato što su se branili i borili za domovinu? U srcu Zagreba pričate o nekakvoj Jugoslaviji i prodajete priče!”

Moderator okupljanje je bio Markovina koji je skupa s ostalim gostima bio zatečen i nije znao regairati na pitanja koja je postavljao Keleminac.

Pogledajte snimku:




Autor:B.Biško
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.