Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Josipa Rimac otkrila planove za budućnost: ‘Nikada ne bih željela biti uhljeb’

Autor: dnevno.hr

Rimac je potvrdila da s njom nitko iz središnjice nije kontaktirao

Nekadašnja HDZ-ova politička zvijezda Josipa Rimac otkrila je za tportal je li joj iz središnjice stranke nuđena kakva pozicija s obzirom na to da je u tijeku kadroviranje u ministarstvima

Poručuje da nikada ne bi željela biti uhljeb te kako je proživjela kalvariju kao žena u politici.

Bez obzira na to što je bila stranački vojnik, za Rimac na rujanskim parlamentarnim izborima nije bilo mjesta ni na listi HDZ-a u 9. izbornoj jedinici.

hdz no i da ona nikada ne bi željela biti uhljeb.

Trenutno je zaokupljena pripremom kninske organizacije HDZ-a za svibanjske lokalne izbore. Hoće li se ponovno kandidirati za gradonačelnicu, ne želi otkriti, no značajno poručuje: ‘Nisam izgubila nijedne izbore, pa neću ni ove. Imamo sjajnih kandidata, no najvažnije je to da će kandidat HDZ-a sigurno postati gradonačelnik’, poručuje Rimac.

Na pitanje je li središnjica trebala na neki način honorirati tu činjenicu, poručuje: ”Meni je najvažnije da to honoriraju birači. Dok oni to čine, sve drugo nije važno. Drugima se ne moram sviđati.”

Iako je iskoristila mogućnost primanja dužnosničke plaće još godinu dana nakon prestanka obnašanja dužnosti po principu 6+6, Rimac se ne brine za svoj posao i egzistenciju.

”Smatram da nisam od onih koji neće naći adekvatnu poziciju sa svojim znanjem i svojim rezultatima. Svatko ima svoje jedinice mjere kojima vrednuje nečiji rezultat”, poručuje.

Autor: dnevno.hr