KAportal

JEZIVI TREND STIGAO U I HRVATSKU: Klaun progonio dvojicu dječaka u Osijeku, a snimljeni su i kod Karlovca (FOTO)

Autor: dnevno.hr

"Sin je kazao da su se on i prijatelj vraćali biciklima i vidjeli nešto u sjeni u Kninskoj ulici. Odjednom je pred njih iskočio netko maskiran u klauna, sagnuo se i uzeo nekakvi štap s tla i počeo trčati za njima", priča zabrinuta majka.

Zlokobni tzv. killer klaunovi pojavili su se u Osijeku i proganjaju djecu! U ponedjeljak navečer dvojica su dječaka u dobi od 13 i 14 godina uspjela pobjeći osobi maskiranoj u klauna koja ih je pokušala uhvatiti u Kninskoj ulici na osječkim Uskim njivama. Dječaci su jedva umaknuli strašnom klaunu, ali nisu odmah ni rekli roditeljima što se dogodilo, pa policija nije bila pozvana.

Međutim, roditelji su primijetili da nešto nije u redu.

“Pitala sam sina što se dogodilo, jer mi se učinilo da je sav uznemiren nakon što je došao s treninga. Ispričao mi je da je njega i prijatelja, kada su se vraćali s treninga, napao klaun!? Sin je kazao da su se on i prijatelj vraćali biciklima i vidjeli nešto u sjeni u Kninskoj ulici. Odjednom je pred njih iskočio netko maskiran u klauna, sagnuo se i uzeo nekakvi štap s tla i počeo trčati za njima. Obojica su se preplašili i razdvojili, tako da ih napadač nije uspio stići”, ispričala je za Glas Slavonije zabrinuta majka.

Dodala je da dječak u ponedjeljak navečer, vidno potresen, dugo nije mogao zaspati.

Da je jezivi trend misterioznih klaunova koji plaše ljude stigao u Hrvatsku, točnije grad Slunj u Karlovačkoj županiji, piše KAportal.

Čitateljica navedenog portala uredništvu u je poslala  fotografiju snimljenu, kako tvrdi, preksinoć u Slunju.

“Oni čudni klaunovi sta prepadaju djecu itd… šta haraju po hr… jedan je viđen u Slunju sinoć, piše čitateljica te prilaže fotografiju snimljenu mobitelom.

Iako fotografija nije najbolje kvalitete zaista ne pruža baš “normalan” prizor.

Ovo morbidno ludilo s klaunima traje već dva mjeseca. I do sada su već klaunovi trčali za djecom. Naime, kada su 12-godišnji Cameron Frails i njegov mlađi brat hodali prema stanici nekoliko osoba odjevenih u klanove je krenulo trčati za njima.

U SAD-u su djeca u škole počela nositi noževe, kako bi se zaštitila od klauna.  A putem društvenih mreža krenula su i prijetnje. Jedan status je posebno uznemirio američke srednjoškolce, a objavljen je na Facebook stranici “Aint Clownin Around” te se tamo navodilo: ”Ovoga petka bit ćemo u najmanje pet srednjih škola. Otimat ćemo učenike i profesore”.

U većini slučajeva klaunovi koji plaše ljude nose noževe i bejzbolske palice. Također i plaše vozače, iskaču im ispred vozila, a bilo je slučajeva i kada su trčali za automobilima. Tako svjetski mediji prenose kako je u utorak neka nesretna djevojka iz Whitwicka prerano rodila od silnog šoka jer ju je zaskočio “klaun ubojica” s motornom pilom u rukama.

Autor: dnevno.hr

VEZANE VIJESTI