Davor Puklavec/PIXSELL

JEDINI TRGOVAČKI LANAC čiji će se radnici danas odmoriti…. Pogađate?

Autor: I.G.

Sretan vam praznik rada...

Danas je Praznik rada, no čini se da će ga gotovo svi trgovci proslavljati radno. Jedini trgovački lanac koji je svojim radnicima priuštio odmor za Praznik rada je i ove godine Lidl.

Da neće raditi na Praznik rada Lidl je kupce obavijestio još prije dva tjedna.

Podsjetimo, Lidl jedini nije radio ni na Uskršnji ponedjeljak.

“Poštovani kupci, obavještavamo vas da zbog održavanja DANA ZAPOSLENIKA 01.05. Lidlove trgovine neće raditi. Sretan vam praznik rada, vaš LIDL!”, stoji u njihovoj poruci. Mnogi su se zahvalili Lidlu što poštuje svoje radnike.

Konzumove trgovine radit će većinom do 13 sati, iako će poneke biti otvorene čak i do 20 sati.

Prema informacijama na stranici Bille i trgovine ovog trgovačkog lanca radit će od 7 do 14 sati i od 7 do 20 sati.




Trgovine Kauflanda bit će otvorena do 14, 20 ili 21 sat, ovisno o veličini. Plodine i Diona radit će po nedjeljnom radnom vremenu, a Interspar do 20 ili 21 sat, ovisno o veličini trgovine.

Getro marketi će raditi do 12 sati, a centri do 15 sati.

Na Praznik rada radit će i većina trgovačkih centara: Arena Centar do 21 sat, Avenue Mall također do 21 sat, Centar Cvjetni do 17 sati, City Center One East & West i Westgate do 21 sat. Zatvoreni su Garden Mall, Importanne Centar i Galleria te Centar Kaptol, dok je King Cross zatvoren, ali Interspar radi do 20 sati.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.