Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Jedan od najpoznatijih hrvatskih zviždača ide na izbore sa Stipom Petrinom

Autor: Dnevno.hr

Kačinari će biti peti na listi u prvoj izbornoj jedinici.

Pašk Kačinari, jedan od najpoznatijih hrvatskih zviždača, kandidirat će se na listi koalicije Nema prodaje koju čini Nezavisna lista Stipe Petrine, Slobodna Hrvatska i Pokret zajedno, na predstojećim parlamentarnim izborima. Kačinari će biti peti na listi u prvoj izbornoj jedinici.

Koalicija Nema prodaje jedina ima stvarnu želju i volju da mijenja sramotno stanje Hrvatske. Svi drugi gledaju samo svoj interes i cilj im je zasjesti u saborske fotelje, a nakon toga zaboraviti obećanja koja su dali narodu. Stipe Petrina moj je dugogodišnji prijatelj koji se nikada nije prodao.

Pašk Kačinari desetljećima prati poslovanja hrvatskih banaka, naročito Zagrebačke. U javnim je nastupima mnogo puta ustvrdio da su privatizacije svih hrvatskih banaka sumnjive. Svoje tvrdnje potkrepljuje kilogramima dokumenata koje je u međuvremenu skupio.

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.