Marko Mrkonjic/PIXSELL

JE LI OVO PRAVA ISTINA O POŽARU? Stanari u Splitu uočili piromana, policija hitno stigla na teren!

Autor: dnevno.hr

Stanovnici okolnih zgrada na društvenim mrežama potvrđuju ovaj događaj

Kod trafostanice u splitskom naselju Kila koje je također zahvatio požar, brojni stanari okolnih zgrada tvrde da su noćas oko ponoći vidjeli piromana na djelu.

Vatra je uistinu planula noćas točno gdje je uočen sumnjiv muškarac, piše Dalmacija Danas. Na teren su velikom brzinom stigli i vatrogasci i policija, a požar je ubrzo ugašen. Stanovnici okolnih zgrada na društvenim mrežama potvrđuju ovaj događaj, a iako je požar brzo ugašen, ostaju pitanja: tko i zašto.

Podsjećamo, jučer je za RTL progovorio i nećak muškarca preminulog od srčanog udara nakon što je vidio da mu gori kuća i maslinik. On također smatra da požari nisu planuli slučajno i da su djelo piromana.

Nećak poginulog muškarca: ‘Tetak je dobio srčani udar kad je vidio da mu gori maslenik i kuća, nije mu bilo spasa’

“Ako požar krene u pola 1 u noći, kad je jaka bura i kad vatrogasci to ne mogu zaustaviti, mislim da to govori samo za sebe. Sumnjam da je uzrok prirodni, nažalost mislim da se radi o nekom piromanu. On nije krenuo iz jedne točke, već duž cijelog brda i to jednostavno zbog jake bure nije bilo moguće gasiti”, kazao je za RTL.

Policija još nije potvrdila ni demantirala ove medijske napise.




 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.