Davor Puklavec/PIXSELL

Jandroković uoči novog sastanka: Pregovori će biti vrlo brzo biti gotovi, HSS dao potpise

Autor: dnevno.hr

Nakon jučerašnjh četverosatnih pregovora o ustroju vlade i podjeli resora, čelnici HDZ-a i Mosta Andrej Plenković i Božo Petrov - najavili su da će smanjiti broj ministarstava.

U središnjici HDZ-a u srijedu se  u 15 sati nastavljaju se pregovori HDZ-a i Mosta oko sastavljanja nove vlade.

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković izjavio je danas, uoči šeste runde pregovora HDZ-a i Mosta kako vjeruje da bi neke detalje mogli dogovoriti danas i da će pregovori vrlo brzo biti gotovi. Potvrdio je kako petero HSS-ovaca koji su osvojili mandat već predalo svoje potpise i tako poduprli Andreja Plenkovića za mandatara za sastavljanje vlade, piše HRT.
Posjećamo, nakon  jučerašnjh četverosatnih pregovora o ustroju vlade i podjeli resora, čelnici HDZ-a i Mosta Andrej Plenković i Božo Petrov – najavili su da će smanjiti broj ministarstava. Uvjereni su kako su blizu rješenjima – koja će omogućiti učinkovitu, racionalnu i kvalitetnu vladu.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.