Screenshot

Jandroković: Prije proglašenja gospodarskog pojasa provesti radnje da bi sve bilo potpuno u interesu RH

Autor: dnevno.hr

Jandroković se osvrnuo i na Mostov zahtjev za smanjenjem pristojbe za HRT i rekao da su svjesni svih prednosti i nedostataka tog zahtjeva Mosta.

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković u utorak je kazao kako su se s Mostom usuglasili da se ide prema proglašenju isključivoga gospodarskog pojasa,

U nastavku je kazao da idu u smjeru prema proglašenju gospodarskog pojasa, ali i da moraju provesti sve potrebne radnje kako bi to bilo potpuno u interesu Hrvatske.

Jandroković se osvrnuo i na Mostov zahtjev za smanjenjem pristojbe za HRT i rekao da su svjesni svih prednosti i nedostataka tog zahtjeva Mosta podsjetivši i da je HDZ u svom predizbornom programu naveo potrebu korekciju pretplate za HRT.

Također je naglasio  da HRT mora proći proces restrukturiranja i da treba pronaći način kako će ta kuća obavljati svoju dužnost javne televizije, ali istodobno i racionalno poslovati.

Naglasio je da su jučer s Mostom postigli visoku suglasnost oko nekoliko točaka, dok se oko nekih stvari još razgovara. Dodao je i da su razgovori protekli u izvrsnom ozračju, ne želeći iznositi detalje.

 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.