Patrik Macek/PIXSELL

Jandroković potvrdio dva ministarstva HNS-u: ‘Koalicija će dobro funkcionirati’

Autor: Hina

Na pitanje jesu li na kraju ostala dva ministarstva, Jandroković je rekao da je to dogovor

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u četvrtak navečer je po dolasku na sjednicu Predsjedništva HDZ-a istaknuo kako je siguran da će koalicija HDZ-a s HNS-om dobro funkcionirati te potvrdio kako je dogovoreno da HNS-u pripadnu dva ministarstva.

>>> SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA HDZ-a: Šuška se o ovih nekoliko imena!

 Na pitanje novinara je li sve dogovoreno i je li zadovoljan koalicijom s HNS-om, te kako misli da će to funkcionirati u praksi, istaknuo da će funkcionirati dobro. Na ponovljeni upit novinara istaknuo je da je u to siguran.

 Na tvrdnju novinara kako je u pitanju obrazovna reforma te o navodnom zahtjevu za tri ministarstva, Jandroković je rekao kako nema ultimatuma.

 “Nema ultimatuma. Razgovaramo vrlo racionalno, vrlo razborito, korektno. Dakle, nisam osjetio nikakve ultimatume”, poručio je.

  Upitan znači li to da neće biti onako kako su u HNS-u zamislili, nego partnerski, Jandroković je rekao da će biti onako kako se dogovore, partnerski.

  “Bit će onako kako se dogovorimo. Partnerski, ne samo s njima, nego sa svima koji sudjeluju u vladajućoj većini, koji sudjeluju u parlamentarnoj većini i u Vladi”, istaknuo je.




 Na pitanje jesu li na kraju ostala dva ministarstva, Jandroković je rekao da je to dogovor.

 Upitan hoće li HDZ-ov Dražen Bošnjaković biti ministra pravosuđa, Jandroković nije ništa odgovorio.




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.