Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

Jandroković otkrio: ‘Most je jedan od partnera s kojim ćemo surađivati’

Autor: M.M.

"Vrijeme je da pokažemo da smo ukorijenjeni u demokršćanskom svjetonazoru, da smo proeuropski, da smo vjerodostojni i puno bolje možemo voditi Hrvatsku", zaključio je.

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković gostovao  je u Dnevniku Nove TV gdje je komentirao predstojeće izvanredne parlamentarne izbore.

Na pitanje kada će  HDZ donijeti odluku ide li na izbore samostalno ili u koaliciji i s kojim partnerima, Jandroković je kazao da će se sve znati u sljedeća dva do tri dana.

Na pitanje je li moguća suradnja s Mostom kao opcija za formiranje nove Vlade, glavni tajnik HDZ-a je odgovorio: “Tih šest mjeseci zaista nije bilo uspješno, no stvari su se izmijenile i nadam se da ćemo na izborima ostvariti puno bolji rezultat i vjerujem da je Most jedan od partnera s kojim ćemo surađivati.”

Jandroković je u nastavku kazao da nisu uspješno sudjelovali u vladajućoj koaliciji i izgubili sudio povjerenja svojih birača. “Vrijeme je da pokažemo da smo ukorijenjeni u demokršćanskom svjetonazoru, da smo proeuropski, da smo vjerodostojni i puno bolje možemo voditi Hrvatsku”, zaključio je.

Autor: M.M.

ZADNJE VIJESTI