Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Jandroković: ‘Netko zlonamjeran pušta neistine o sastanku u medije’

Autor: dnevno.hr

Razgovarali smo o sadržaju, ne o pozicijama, te su informacije neistinite", rekao je.

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković za N1 je komentirao  jučerašnje pregovore HDZ-a i Mosta.

‘Da, krenuli su razgovori, bila je jako dobra atmosfera’, kazao je Jandroković.

Na pitanje je li Most tražio mjesto predsjednika Sabora, Jandroković je kazao.

“U medije su izašle čudne informacije, netko zlonamjeran možda pušta takve stvari po medijima. Razgovarali smo o sadržaju, ne o pozicijama, te su informacije neistinite”, rekao je.

Jandroković se osvrnuo i na ženske kvote i mogućnost kažnjavanja HDZ-a zbog premalo žena i rekao da  mu je žao što je tako malo žena ušlo u Sabor, ali je dodao da se nada da će, “kad bude formirana Vlada kao zamjene uglavnom u Sabor ulaziti žene”.

Ispred središnjice HDZ-a novinarima je kazao i da će HDZ u pregovorima s Mostom inzistirati da predsjednik stranke Andrej Plenković bude novi premijer.

“To smo rekli od prvog trenutka. Demokratski standard je da predsjednik stranke koja je dobila najveće povjerenje građana bude predsjednik vlade i to je apsolutno nešto na čemu ćemo inzistirati”.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.