Ivo Cagalj/PIXSELL

Jambo: ‘Petrov je psihijatar, ali mislim da će njemu vrlo brzo trebati psihijatar’

Autor: M.M.

"USKOK-u se treba vjerovati, ali mislim da je Petrov, tj. znam da je oštetio proračun Grada Metkovića za oko milijun kuna, pogodujući privatnim poduzećima i svojim prijateljima", ponovio je Jambo.

Gradski vijećnik Grada Metkovića i bivši gradonačelnik Stipe Gabrić Jambo u četvrtak je za N1 komentirao činjenicu da je USKOK odbacio prijavu protiv Bože Petrova.

Jambo je prozvao čelnika i optužio ga da je oštetio Grad Metković za milijun kuna. “USKOK-u se treba vjerovati, ali mislim da je Petrov, tj. znam da je oštetio proračun Grada Metkovića za oko milijun kuna, pogodujući privatnim poduzećima i svojim prijateljima”, ponovio je Jambo.

“Božo Petrov je psihijatar, ali mislim da će njemu vrlo brzo trebati psihijatar”,dodao je Jambo.

“Kad vi njega pogledate, malo ga pratite, a ja dobro poznajem, živim u Metkoviću 58 godina. Petrov je, koliko čujem, pobjegao u prvu izbornu jedinicu, a politički komesar Nikola Grmoja koji da je ’45., uzeo bi pištolj i vjerojatno bi ja prvi bio na listi za odstrel.”

“Svi ste čuli da je Petrvo dao intervju Novom listu, a onda kad su mu ga poslali ga je promijenio kompletno. Znate zašto? Jer nema svoju glavu, ima šefa. Jedan dio katoličke crkve, dio visokog klera, oni koji predaju vjeronauk.”

“Imate primjere u stotine obitelji da obitelj glasa lijevo ili desno, a djeca u školi za MOST zato što su instrumentalizirani”, smatra Jambo.




Autor:M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.