screenshoot

Jadranka Todorić: Mi prolazimo jad i tugu! Novinari su ozbiljno povrijedili prava djece

Autor: dnevno.hr

Vi kad biste znali što je ljubav onda biste znali da je brat sa sestrom, a sestra s bratom uvijek, kazala je novinarima

Jadranka Todorić jutros nije bila ljuta na novinare kao prethodna dva dana. Obratila im se smireno s porukama ljubavi i tolerancije.

“Ova dva tri crvena drveta, zar nisu lijepa. Neka mi se javi netko tko ih je snimio da bi njih snimio, a ne tugu i jad koji mi prolazimo zato jer vi ne snimate cvijeće i leptire”, rekla je Jadranka Todorić. Novinarima je poručila kako su ozbiljno povrijedili prava djece. “Ovdje ima malodobne djece, lijepo pozdravljam pravobraniteljicu za dječja prava da vas uputi da slikate ljubav, cvijeće, drveće i majku koja ima dijete u naručju a ne ovo”, rekala je.

Na pitanje je li se čula sa svojim bratom kazala je kako se s njim vidjela u svibnju.

“Moj brat i ja ne trebamo se čuti. On je uvijek samnom, ja sam uvijek s njim. I vi kad biste znali što je ljubav onda biste znali da je brat sa sestrom, a sestra s bratom uvijek. Ne može on meni nedostajati, kako ne razumijete. Meni ljubav ne ne dostaje, ja je imam više nego je svijet velik. Bilo bi mi drago kad biste svi vi sa onima koji su vam dragi dijelili ljubav, a ne ono što dijelite”, završila je svoju izjavu sestra Ivice Todorića, prenosi HRT.

Iako danas puno smirenija, čini se kako se raspoloženja mijenjaju kako raste pritisak.

Todorićeva sestra izašla pred novinare: ‘Uznemiravate cijelu državu!’




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.