Robert Anic/PIXSELL

IZNENAĐUJUĆA VIJEST: Odlazi poznato lice HRT-a, pretpostavlja se i kamo!

Autor: dnevno.hr/Novi list

Odlazi s pozicije novinara kojem su nakon svih dužnosti koje je obavljao dali zadatak da radi trominutne vijesti na HRT 4

Domagoj Novokmet, novinar i urednik HRT-a, čovjek koji je bio i v.d. glavnog ravnatelja HRT-a, odlazi s Prisavlja, piše Novi List.

Odlazi s HRT-a s pozicije novinara kojem su nakon svih dužnosti koje je obavljao dali zadatak da radi trominutne vijesti na HRT 4. Tu je došao nakon iznenadnog smjenjivanja s mjesta voditelja i urednika emisije ”Otvoreno” koju je vodio s Mislavom Togonalom.

Iako su informacije još uvijek neslužbene, čini se kako je proces razdruživanja već započeo. Novokmet je jedno od zaštitnih lica HRT-a, za neke najpoznatiji po Dizalici, za neke po lutki Bembo, a prepoznatljivost je dobio i kao voditelj unutranjopolitičkih emisija. Izvori za Novi List navode kako će Novokmet N1 televiziji.

 

Grgur Zucko/PIXSELL

Autor:dnevno.hr/Novi list
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.