Goran Kovacic/PIXSELL

IZNADPROSJEČNO TOPLO, KIŠA, JUŽINA… Evo što nas još očekuje!

Autor: M. Berić

U Zagrebu djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku i uglavnom suho, vjetrovito te iznadprosječno toplo.

Prema prognozi DHMZ-a u utorak nas očekuje promjenljivo oblačno, vjetrovito i iznadprosječno toplo. Povremene kiše bit će na Jadranu i u područjima uz Jadran, a najviše sunčanog vremena u Slavoniji i Baranji. Krajem dana sa zapada se očekuje jače naoblačenje s kišom koje će se u noći proširiti na veći dio zemlje. Puhat će umjeren i jak, u gorju povremeno i olujan jugozapadni vjetar, na Jadranu umjeren i jak jugozapadnjak i jugo, koje krajem dana može biti i olujno. Najviša dnevna temperatura između 12 i 17, u istočnim krajevima moguće i malo viša.

U Zagrebu djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku i uglavnom suho, vjetrovito te iznadprosječno toplo. Puhat će umjeren i jak, u gorju povremeno i olujan jugozapadnjak. U noći na srijedu očekuje se naoblačenje s kišom. Najviša dnevna temperatura između 15 i 18 °C.

Autor:M. Berić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.